zondag 25 mei 2008

Sponsors gezocht!

.
Een wereldreis is niet goedkoop. Een beetje sponsoring is uiteraard van harte welkom! Als tegenprestatie plaatsen wij uw gegevens hieronder met een link naar uw website. Alle sponsoring is welkom!
____________________________________________________


Sweetbee is een organisatie die ijvert voor betere informatie over diabetes. Ze verdelen de Sweetbee® box, een info-pakket over diabetes. Diabetes-patiënten krijgen deze Sweetbee® box gratis, dankzij de steun van partners.


Sweetbee gaf ons een fijne opdracht (zie opdrachten) en geeft ons onbetaalbare visibiliteit. Ze organiseren een wedstrijd in verband met onze reis voor 22.000 diabetici, waarmee een citytrip te winnen is.





Meer info op http://www.sweetbee.be/

__________________________________________________

FRIO geeft ons de vrijheid om te gaan en staan waar we willen ondanks Bert z'n diabetes. We zijn niet gebonden aan koelkasten om de insuline koel te houden. Met de revolutionaire FRIO zakjes wordt de insuline koel gehouden via een verdampingssysteem wanneer je ze nat maakt. Een onmisbaar iets voor elke diabeet die op stap gaat!


FRIO bezorgde ons 9 FRIO zakjes van verschillende grootte; goed voor een jaar onbezorgd diabetes reizen!


Alle info vind je op:
http://www.frio.be/
http://www.frio.ws/

_____________________________________________________

Met een waaier van eigentijdse outdoor-activiteiten voor uiteenlopende organisaties heeft The Outsider een ijzersterke reputatie opgebouwd. Ze zijn dan ook al 21 jaar actief als professionele sport events organizer. Met The Outsider Expeditions richten ze zich tot de individuele reiziger. Maar ook groepen kunnen een aangepaste reis boeken.



Dankzij The Outsider reizen we regen en wind proof met deze mooie Tenson jasjes.

Meer weten? Surf naar http://www.the-outsider.com/



_______________________________________________

Geen berg te hoog, geen dal te diep met Teva's aan onze voeten! Al sinds de oprichting meer dan 20 jaar geleden streeft Teva naar innovatie op het gebied van schoeisel en bescherming van waterwegen over de hele wereld.


_____________________________________________

Een goede reisverzekering is alles! VAB staat ons bij in nood en biedt ook medische dekking voor Bert in het buitenland ondanks zijn diabetes. VAB gaf ons een mooie korting op onze reisverzekering.
______________________________________


Zij die niet naar ons afscheidsfeestje komen hebben ongelijk want QUINT sponsort 5 liter hemelse sangria en een parasol!

http://www.quint.biz/

________________________________________________

Geen opmerkingen: